fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Søte saker med gammeldags vri

Min mann elsker å kjøpe krydder (krydderskapet vårt er så fullt at man bør ha god tid om det er noe spesielt man leter etter). Denne gangen var det derimot jeg som plukket med meg digre poser med krydder, selv om jeg av erfaring vet at krydderposer ikke er spesielt praktiske (men hvem kan motstå  hvitløkspepper med urter eller en marokkansk krydderblanding?). Problemet løste seg selv da jeg fant disse søte små glassene på Kremmerhuset, rett og slett perfekte til formålet! At de fra før var fylt med godterier syntes ikke mannen min gjorde noe i det hele tatt, og som den elskverdige mannen han er tilbød han seg å hjelpe meg med å tømme dem.

Siden glassene har en gammeldags stil (ala små norgesglass) bestemte jeg meg for å kjøre på med vintage vibes også for bildene av dem. Det er kjempegøy å eksperimentere med forskjellige stiler, og også når jeg etterbehandler portretter hender det ofte at jeg plukker ut noen bilder som jeg lager alternative varianter av. Jeg tenkte jeg skulle lage en post etterhvert med noen eksempler (før/etter bilder), så følg med 🙂

 

Krukker med godterierKrukker med godterier

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *