fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Et glimt av historien – del II

Som jeg skrev på søndag, var vi på sporveismuseet i helga. Jeg valgte å dele bildene i to poster så man slipper å bli bildeblind (er det et ord?) 😀  Vi avsluttet turen med rykende ferske boller med sjokolade, med andre ord en aldeles fortreffelig dag 🙂

SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetMin datter syntes også sporvognene var kjempeflotte, og greide ikke å bestemme seg for hvilken hun likte best.SporveismuseetMin sønn lekte at han var togfører – men tok nok litt av…SporveismuseetHan lente seg ut og ropte “Klar til avgang, alle ombord!” så det gjallet i hallen. SporveismuseetFlotte gamle skinnseter.SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetDenne vognen gikk hun tilbake til flere ganger, så hun syntes nok den var veldig fin (jeg er helt enig!). SporveismuseetHun ble litt sliten og fant ut at hun kunne legge seg litt og slappe av – det var jo seter og benker overalt!SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSikkerheten er viktig!SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseet

 

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *