fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Et glimt av historien – del I

Jeg hadde gledet meg i flere uker til gårdagen, da vi endelig fikk besøkt sporveismuseet på Majorstuen (forige gang vi skulle dit rakk vi ikke frem før de stengte, fordi noen var skråsikker på at museet lå et helt annet sted enn det i realiteten gjorde :p). Jeg vet ikke hvem som koste seg mest, ungene som fikk gå inn i både busser, trikker og andre sporvogner samt “prøvekjøre” noen av dem, min mann som gikk rundt og leste på plansjene eller jeg som fotograferte. Et eldorado for en fotograf, intet mindre, og jeg må si at de gamle sporvognene er utrolig vakre.

 

Det første bildet er tatt på Majorstuen tbanestasjon, jeg er svak for stein og mur!

Sporveismuseet

Flotte detaljer fra de gamle kjøretøyene, jeg leker med tanken om å få dette bildet printet på metall.

SporveismuseetMye å oppleve, og alle vognene må selvfølgelig behørig testsittes!SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetMin sønn tilbragte mesteparten av tiden akkurat her, hvor han kunne “testkjøre”.SporveismuseetMange spennende motiver, her et bilde tatt i et speil på en gammel buss.SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetMan kan selvfølgelig ikke gå ombord, uten billett! SporveismuseetSporveismuseetDe gamle setene er så utrolig mye lekrere enn de man finner på moderne tbaner og trikker (men kanskje ikke spesielt gode å sitte i?)SporveismuseetLitt av målet med bildene var å få frem en 50-tallsstil, noe jeg synes fungerte ekstra bra på akkurat disse bildene.SporveismuseetSporveismuseetJeg måtte prøvesitte jeg også, disse setene var av skinn.SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetMin mann – like fornøyd han også 🙂SporveismuseetSporveismuseetSporveismuseetSporveismuseet

 

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *