fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Anbefaling: Stumble upon. Å snuble har aldri vært så gøy!

Egentlig burde Stumble upon komme med en advarsel: Sterkt vanedannende. Spesielt om man installerer nettleser-utvidelsen, slik at man kan “stumble” bare ved å klikke på knappen når det passer en. Hva er så Stumble upon? Når du registrerer deg velger du ut områder du er interessert i (hos meg er det feks foto, web-design, humor, historie, kunst, bryllup etc etc). Deretter er det bare å “stumble” – snuble over internetts mange skatter som brukere har anbefalt.

Du får sider basert på interessene dine, og når du har sett på en kan du velge “liker” eller “liker ikke” (det vil avgjøre om du ser liknende sider igjen, og vil også påvirke hvor ofte siden vises for andre). Jeg har allerede lagret over 100 av sidene jeg har fått anbefalt som favoritter, fotografier som tar pusten fra en, interessante faktaopplysninger, vitser – man vet aldri hva som kommer opp. Man kan også legge inn egne favoritter man føler verden bør få se, så her er det bare å snuble i vei!

Stumble upon anbefaling