fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Gratulerer med dagen!

I går hadde min datter sin første barnebursdag, og hun har hatt fullstendig klart for seg (i mange måneder) hvordan den skulle være, og hva som skulle serveres. Den opprinnelige planen var å ha bursdagen ute, og da jeg dagen før sa at “vi får håpe det ikke blir regn” stilte hun seg fullstendig uforstående til utsagnet: “mamma, det regner da ikke på bursdager!”. Det virket ikke som om været hadde fått med seg det, for bursdagen måtte holdes innendørs – uten at det la noen demper på gleden hennes.

Matlaging er ikke min sterkeste side, og definitivt ikke kakebaking – men er det bursdag oså er det bursdag! Den ene kaken, “mørk hemmelighet” ble en katastrofe. Jeg aner ikke hvordan jeg fikk en fromasjekake til å smake fryktelig, men jeg tok en bit av den og innså at her var det noe riv ruskende galt. Heldigvis var jordbærkaken god, så jeg reddet meg såvidt inn der om ikke annet. *lettet* Neste år tror jeg kanskje det er en bedre ide å overlate kakebakingen til folk som er flinkere enn meg 😉

barnebursdagbarnebursdagbarnebursdagbarnebursdag

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *