fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Den aller første posten!

Etter lang tids planlegging er fotobloggen min ferdig, og det lå i kortene at det var på tide å skrive den første bloggposten. Men hva skriver man i den første bloggposten? I løpet av livet gjør man mange ting for første gang, og i noen tilfeller feirer man det også – feks når man gifter seg. En viss markering hører derfor selvfølgelig med når man har skrevet sin første bloggpost, og jeg slår derfor til med sjokoladekjeks amerikanske chocolate chip cookies (takk for oppskriften, Hege!). Jeg gleder meg til å dele små og store øyeblikk i mitt og andres liv gjennom bilder, og blir kjempeglad for tilbakemeldinger 🙂

 

Sjokoladekjeks

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *