fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Hva har Kevin Costner, Harry Potter og jeg til felles?

Da jeg vokste opp, var min mor veldig streng på dette med aldersgrenser på film. Da jeg fylte 15 og derfor fikk lov til å se min første film med 15-årsgrense – Robin Hood, prince of thieves – var det med andre ord et stort øyeblikk. At jeg syntes begynnelsen var så skummel at jeg ikke turte se resten av filmen før jeg hadde kvinnet meg opp i tre måneder, fortalte jeg henne ikke. Jeg ble nok rett og slett litt småbetatt av Kevin Costner, og jeg så den filmen til VHS-kassen takket for seg (og da kjøpte jeg DVDen…).

Men for å besvare bloggoverskriften: Det Kevin Costner, Harry Potter og jeg har til felles, er at vi alle har vært i Alnwick slott! Her ble Robin Hood, prince of thieves spilt inn, og også Harry Potter. Det er vel nesten unødvendig å si at jeg omtrent var andektig da mannen min og jeg nærmet oss Storbritannias nest største bebodde slott (det største er dronningens).

 

Da vi gikk her, utbrøt jeg: «Tenk, jeg har gått på samme sted som Kevin Costner!». Mannen min så på meg og sa: «Vi har stått i samme rom som der Mary, Queen of Scots ble født, og du er i himmelen fordi du går på samme sted som Kevin Costner?!?». Joda, og jeg ER historieinteressert så det var absolutt stort å besøke Linlithgow. Men – Det må da være lov å sette pris på begge deler? 😉

Et stykke bortenfor slottet, ligger verdens største trehus lagd utelukkende i tre: Vi var som småunger da vi gikk over hengebroene! Her kan man også spise på restauranten som ligger høyt over bakken i trærne – noe som neppe er hverdagskost for de fleste av oss.

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *